Syksyn toimintakalenteri on ilmestynyt!

Yksi lehti putosi puusta – odotamme värikästä ja toiminnallista syksyä!

Tutustu Keski-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry:n syksyn toimintakalenteriin tästä

Syksyn toimintakalenterista löydät monipuoliset vertaistukiryhmät, tiedolliset illat ja luennot sekä virkistystä aina luontopäivistä lapsen kanssa sirkusteluun.

Syksyhän on meille monille uuden aloittamisen aikaa: lapsilla alkavat koulut ja aikuisilla harrastukset. Liittyypä syksyyn usein myös uusi ryhtiliike omiin elämäntapoihin. Nyt onkin hyvä aika miettiä, mikä toisi voimavaroja itselle pimenevään syksyyn. Kaipaisiko keho liikettä, sielu kulttuuria tai olisiko mieli lähtevä viimein toisten ihmisten pariin? Vai onko tämän syksyn harjoiteltava taitosi rentoutuminen ja joutenolo?

Toimintakalenteriin olemme koonneet vaihtelevasti virkistystä, tietoa ja tukea Teille omaisille ja läheisille. Jos mieleesi tulee uusi toiminta, teema tai kurssi, otathan rohkeasti yhteyttä. Otamme ilolla vastaan ideoitanne ja toiveitanne.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Toimintaan osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen. Huoli läheisestä riittää.