Syksy 2021: useita maksuttomia koulutuksia yhdistyksille Keski-Suomessa

Yhdistyksen luottamushenkilö, työntekijä tai vapaaehtoinen, vahvista omaa osaamistasi KYT-järjestöpalveluiden syksyn 2021 maksuttomissa koulutuksissa!

Yhdistys esiin! Yhdistystori.fi:n tehokas käyttö yhdistyksen näkyvyyden tukena.

7.9. klo 14-16, Jyväskylä

Millainen on hyvä juttu tai ilmoitus? Miten julkaisen Yhdistystorilla? Kuinka varmistan sisällön näkyvyyden?

Meidän yhdistyksestäkö hankehakija?

5.10. klo 17-19, verkossa

Hankesuunnittelun perusteet ja käsitteet yhdistyksille. STEA ja Leader rahoittajina.

Puhu rohkeasti rahasta.

11.10. klo 14-15.30, Jyväskylä

Työkaluja talousvaikeuksissa olevan tunnistamiseen ja ohjaukseen yhdistyksille ja vapaaehtoisille.

Someta sopivasti, tavoita toimivasti. Yhdistyksen somesuunnitelmatyöpaja.

Työpaja yhdistyksille, joilla ei vielä some aktiivikäytössä.

12.10. klo 17-19.30, Saarijärvi
26.10. klo 17.30-20, Hankasalmi

Myös lisää koulutussisältöjä on suunnitteilla. Ajantasaiset tiedot KYT-järjestöpalveluiden koulutuksista ja tilaisuuksista, sekä niitä koskevista mahdollisista muutoksista esimerkiksi koronatilanteen vuoksi, löydät Yhdistystorin tapahtumista.

Koulutuksemme on tarkoitettu terveyttä ja hyvinvointia edistäville yleishyödyllisille yhdistyksille.

KYT-järjestöpalvelut tukee, neuvoo ja kouluttaa keskisuomalaisia yhdistyksiä ja yhdistää niissä toimivia ihmisiä. Ota rohkeasti yhteyttä oman yhdistyksesi asiassa.