Kiitos ja toimintaa, toimintaa ihmiset!

Kesäkahvila oli tämän kesän kokeilu ja se löi lävitse todella!
Kahvilassa oli tarjolla leivonnaisia joihin oli käytetty kaikkea mitä kesä tarjoaa mutta silti Hittituotteemme oli pizza!
Pidimme kahvilaa 12 päivänä ja niiden aikana teimme yli 200 pizzaa! WAU!
Kiitos vapaaehtoistyöntekijöillemme sekä mahtaville asiakkaillemme. <3

Elokuu näyttää hyvältä toiminnan kannalta (ainakin vielä.. sormet ristissä toivotaan että pysykiin tällaisena). Meillä alkaa elokuussa pyörimään vanhat tutut ruokapäivä ja puuhailta sekä tietysti pizzalauantai.

Ruokapäivä on 10.8. alkaen joka toisen viikon tiistaina klo 11.00 – 14.00.
Ruokailu maksaa 8 €/henk. (4-12 v. 4 €) sis. pääruoan + lisäkkeen, salaattia, leipää ja juomina kotikaljaa, mehua tai vettä. Jälkiruoaksi kahvia/teetä tai jäätelö.
Ruoka on laktoositonta kotiruokaa.
Ruokapäivä toteutetaan VAIN ennakkoilmoittautumisien perusteella joten MUISTA ILMOITTAUTUA!

Puuhailta on tarkoitettu kaikenikäisille.
Puuhaillassa askarrellaan, leivotaan, pelaillaan, opetellaan uusia tai tehdään vanhoja juttuja, jutellaan tai ollaan vaan!
Osallistumismaksu 2 €/kerta, sisältää ohjauksen, tilat ja mukavan seuran.
Nuorisoseura on saanut lahjoituksena askartelutarvikkeita ja otamme mielellämme vastaan kaikenlaista askarteluun kelpaavaa.
Tule kanssamme viettämään mukavia iltoja.
Huom. Nuorisoseurantalon kioski-kahvio on puuha illan ajan kaikille avoinna.

Pizzalauantai järjestetään joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina klo 12-20 välisenä aikana.
Nuorisoseurantalolta on mahdollisuus hakea kotiin tai tulla syömään paikan päälle pizzeriatason pizzoja. Pizzalauantai järjestetään vapaaehtoisvoimin ja sen tuotto menee suoraan nuorisoseurantalon ylläpitoon ja lasten & nuorten kerhojen toimintaan.
Pizzat ovat uunipellin kokoisia ja ne valmistetaan paikan päällä.

Lue näistä lisää tapahtumistamme ja tule käymään. 🙂