Kesäkahvila jatkaa aukioloaan heinäkuussa

Valkolan nuorisoseurantalolla järjestettiin kesäkahvila kesäkuussa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin illansuussa.

Kesäkahvilasta tuli suosittu joten kahvilan aukioloa päätettiin jatkaa heinäkuulle.

Heinäkuussa kahvila on avoinna VAIN kolmena sunnuntaina mutta aika pysyy samana eli klo 16-20.

Kahvilasta on mahdollista ostaa karkkia, jäätelöä, kahvia/teetä, leivonnaisia, virvoitusjuomia sekä pizzaa. Pizzan voi tilata ja hakea kotiin tai tulla syömään paikan päälle.

Pizzat ovat olleet suosittuja ja näillä helteillä niiden teko on käynyt ihan työstä mutta mitäpä sitä ei yhdistyksensä eteen tekisi. Meillä on nyt hyvät laitteet kun saimme hankittua uuden ammattitason kiertoilmauunin, mutta ennenkaikkea, meillä on hyvä tiimi!

Laitteilla ei tee mitään jos ei ole tiimiä joka toimii. 🙂

Kesäkahvilan sekä myös pizzalauantaiden tuotot menevät suoraan nuorisoseurantalon ylläpitoon. Työntekijät ovat täysin vapaaehtoisia.

TERVETULOA KESÄKAHVILAAMME!