Laukaassa käynnistyy yhdistysten ja terveysaseman yhteistyön kehittäminen

Terveysaseman ammattilaiset kohtaavat työssään päivittäin ihmisiä, joiden elämäntilanteeseen löytyy toimintaa ja tukea yhdistyksiltä. Laukaan terveysasema kutsuu laukaalaisia järjestöjä, yhdistyksiä ja seuroja yhteistyötapaamiseen 17.8.2021 klo 17–19 Laukaan hyvinvointi- ja perhekeskus HyPeen.

Ensimmäistä kertaa järjestettävän illan keskiössä on miettiä yhdessä, miten aseman ja yhdistysten yhteistyötä voitaisiin kehittää. Ohjelmassa on yhteistä keskustelua ja työskentelyä sekä mm. Keski-Suomen Seututerveyskeskuksen puheenvuoro yhteistyöstä.

Ilta on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Lisätietoja ja ilmoittautumiset pe 13.8. mennessä: www.yhdistystori.fi/laukaa-08-2021/

Järjestäjinä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut ja Keski-Suomen seututerveyskeskus. Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Lisätietoja antaa: Anu Hätinen, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry, p. 050 599 6293 tai anu.hatinen@kyt.fi