Katso-palvelun käyttäjät saavat lisäaikaa siirtyä Suomi.fi-valtuuksiin ja -tunnistautumiseen

Katso-palvelun käyttäjät saavat lisäaikaa siirtyä Suomi.fi-valtuuksiin ja -tunnistautumiseen

Katso-tunnistetta ja Katso-valtuuksia yhä käyttävät yhdistysten edustajat saavat lisäaikaa 31.8.2021 asti siirtyä Digi- ja väestötietoviraston ylläpitämään Suomi.fi-palveluun. Verohallinnon ja tulorekisterin palveluissa voi asioida sähköisesti Katso-tunnistautumisen ja -valtuuksien avulla elokuun loppuun.

Lisäajasta huolimatta Suomi.fi-valtuudet ja tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla on tärkeää ottaa käyttöön mahdollisimman pian. Jos Suomi.fi-valtuuksiin siirtyminen vaatii valtuushakemuksen tekemistä, kannattaa hakemus tehdä mahdollisimman pian.

Lue lisää lisäajasta ja Katso-tunnisteisiin siirtymisestä Verohallinnon sivuilta.