Joutsan kylän vaiheita -historiakirja julkaistu

Joutsan Kotiseutuyhdistyksen historiapiirin useamman vuoden talkoilla tehdyn tutkimus- ja kirjoitustyön hedelmä on vihdoin valmis. Kirjassa kerrotaan Joutsan kunnan Jousan kylän vaiheista: ensimmäisten talojen synnystä, yhteiskunnallisesta kehityksestä ja kylän asukkaiden elämästä. Kylän kehitystä seuraillaan ensimmäisestä tunnetusta asukkaasta Vilppu Jaakonpojasta alkaen noin 500 vuotta, jonka aikana kylästä on kasvanut nykyinen noin 2500 asukkaan kuntakeskus.

Kirjaa on saatavissa Joutsan kirjakaupasta sekä sen voi tilata myös yhdistyksen sihteeriltä postipakettina. Kirjan hinta 40 € (+postikulut 5,90 € tilattuna).

Tilaa omasi: Tiina Seppälä p. 040 755 5115 tai tiina.seppala1@gmail.com

Yhdistyksen puheenjohtaja Arto Hölttä uunituoreen kirjan kanssa ensimmäisessä yhteispotretissa.
Kirjassa on 512 sivua ja 412 valokuvaa tai asiakirjakopiota.