Parilla tapahtumalla eteenpäin – Valkolan nuorisoseura yrittää

Korona tuli ja kaikki loppui..

No, onhan meille jotain jäänyt.. ainoat toiminnot (millä yritetään pitää talo pystyssä ja juoksevat kulut korvattua) PIZZALAUANTAI sekä RUOKAPÄIVÄ .

Pizzalauantai on huikea koko päivän mittainen pizzapäivä joka pistää pizzan tekijän koville mutta antaa hyvän mielen kun näkee tyytyväisiä asiakkaita. Pizzat tehdään paikan päällä ja ne on isoja! Pizzaa voi tulla syömään paikan päälle kun varaa pöydän (sisälle otetaan kerralla vain kuusi syöjää, pidetään rajoituksista kiinni) ja pizzan voi myös tilata puhelimitse ja hakea kotiin. Voisiko lauantai ruokailu olla helpompaa!

Pizzalauantai järjestetään joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina.

Pizzat on valmiiksi pakattuina pizzalaatikoihin.

Ruokapäivä järjestetään joka toisen viikon tiistaina ja AINA ennakkoilmoittautumisien perusteella. Harmittavan usein ollaan jouduttu perumaan koko päivä kun ilmoittautumisia ei ole tullut.. Ruokapäivään paikan päälle kerralla otetaan 9 henkeä. Ruoka on laktoositonta kotiruokaa mutta myös muut ruokavaliot onnistuu jos niistä ilmoittaa ajoissa.

Hyvä mahdollisuus järjestää tapaaminen kaverin kanssa, tyky -päiviä, kokoustapaamisia tai vaikka itselle omaa aikaa.. Tule syömään!

Ruokapäivän salaattipuffet

 

Kumpikin päivä järjestetään TÄYSIN vapaaehtoisvoimin ja kaikki tulot suunnataan talon ylläpitoon.

 

Tule nauttimaan hyvästä ruoasta, maistuvista pizzoista, hyvästä palvelusta ja taivaallisen upeista maisemista!

 

Voimia kaikille tähän taistoon. <3