Matarassa toimistohuone vapaana yhdistyksille

Oletteko etsimässä yhdistyksellenne toimitiloja? Kansalaistoiminnankeskus Matarassa on vapautumassa vuoden alusta toimistohuone, jossa on keittiönurkkaus. Toimistohuoneen lisäksi yhdistyksenne saa muita toimintaa helpottavia palveluita ja uusia yhteistyökumppaneita Mataran toimijoista!

Vapautumassa oleva toimistohuone on Matara 6 puolella:

1.1.2021 alkaen 13,5m² (keittiönurkkaus huoneessa)

Tarvittaessa 8,5m² (keittiönurkkaus huoneessa)

Lisäksi 1.5.2021 alkaen tulossa lisää vuokralle erikokoisia toimistohuoneita, kun Mataran toimintaa laajennetaan Matarankatu 6 B -puolella.

Lisätietoja toimistohuoneista, kumppanuussopimuksesta, Mataran hyödyistä toimijoille tai muusta Mataran toiminnasta voi tiedustella yhteisökoordinaattorilta. Yhteystiedot: Sari Naappi, 040 777 9582 tai sähköpostiste etunimi.sukunimi@kyt.fi