STEAn hanke- ja investointiavustusten haku vuodelle 2021 on nyt auki

STEAn hanke- ja investointiavustusten haku vuodelle 2021 on nyt auki

Hae STEAn valtionavustushaun uusia avustuksia vuodelle 2021 10.12.2020-25.1.2021 välisenä aikana. Avustusta voit hakea joko uusille vuonna 2021 käynnistyville ja korkeintaan kolme vuotta kestäville hankkeille (C-avustukset – huom. haku ei koske Paikka auki –avustusohjelman hankkeita) tai uusiin vuonna 2021 käynnistyviin ja kolmen vuoden kuluessa toteutettaviin investointeihin (B-avustukset). Avustuksia myönnetään oikeuskelpoisille ja rekisteröityneille yleishyödyllisille yhteisöille ja säätiöille terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Varsinainen hakuilmoitus avustuksista ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät STEAn verkkosivuilta. Päätökset hanke- ja investointiavustuksiin tulevat huhtikuussa 2021.