Ehdota vuoden 2020 Demokratiapalkinnon saajaa

Ehdota vuoden 2020 Demokratiapalkinnon saajaa

Oikeusministeriö jakaa Demokratiapalkinnon uudenlaisen vuorovaikutuksen edistämisestä. Palkinto on 10 000 euron arvoinen, ja se voidaan myöntää yhdelle kansalaisyhteiskuntaa edustavalle toimijalle tai jakaa useamman toimijan kesken.

Palkinnon saajaksi ehdotettu toiminta voi olla esimerkiksi sellaista uudenlaista vuorovaikutusta, viestintää tai käytäntöjä, joilla pyritään antamaan ihmisille valmiuksia osallistua ja vaikuttaa yhteiskunnalliseen toimintaan tai kokeilla uusia vuorovaikutusmenetelmiä ja vahvistaa rakentavaa yhteistyökulttuuria.

Ehdokkaita voivat ilmoittaa kaikki, joten nyt on oiva tilaisuus ehdottaa keskisuomalaisia toimijoita palkinnon saajaksi.

Ehdotuksia voi lähettää 30.11. saakka Oikeusministeriön sivuilla.