Kerro mielipiteesi yhdenvertaisuuden, hyvinvoinnin ja osallisuuden tilasta Jyväskylässä

Kerro mielipiteesi yhdenvertaisuuden, hyvinvoinnin ja osallisuuden tilasta Jyväskylässä

Toteutuvatko Jyväskylän kaupungin tuottamissa palveluissa osallisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo? Entä tunnistetaanko syrjintää? Edistetäänkö Jyväskylässä riittävästi hyvinvointia, yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja osallisuutta?

Osallisuuden, hyvinvoinnin ja yhdenvertaisuuden edistäminen tukee kaikkien mahdollisuuksia vaikuttaa ja osallistua palvelujen kehittämiseen. Jyväskylän kaupunki uudistaa osallisuusohjelmaa sekä hyvinvointi- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa vuoden 2020 aikana. Haluamme kuulla sinun mielipiteesi kaupungin palvelujen käyttäjänä. Kyselyä hyödynnetään nykytilan arvioinnin pohjana. Kyselyyn pääset vastaamaan Jyväskylän kaupungin sivuilla. Kysely on avoinna 31.10. saakka. Kyselyyn vastaamalla voit voittaa teatteri- tai liikuntalippuja kaupungin palveluihin. Lue lisätietoja kyselystä, osallisuusohjelmasta ja hyvinvointi- ja yhdenvertaisuussuunnitelmasta Jyväskylän kaupunginsivuilta.

Asiasanat

kysely,