Jyväskylä järjestää osallisuustyöpajan yhdistyksille ja asukkaille 7.10.

Jyväskylän kaupunki päivittää osallisuusohjelmaansa ja järjestää siihen liittyen mm. asukaskyselyn ja työpajoja. Yhdistyksille ja asukkaille suunnattu työpaja on 7.10. klo 18-20 etäyhteyksin verkossa.

Työpajassa kartoitetaan kokemuksia siitä, miten vuoropuhelu ja yhteistyö toimii yhdistysten ja kaupungin välillä, ovatko yhdistykset ja asukkaat päässeet vaikuttamaan kaupungin toiminnan suunnitteluun ja päätösten teon valmisteluihin sekä  millaiset mahdollisuudet yhdistys- ja kansalaistoiminnan toteuttamiseen Jyväskylässä on. Illassa kerätään myös ideoita siitä, miten kaupunki voi tehostaa osallisuustyötään tulevina vuosina.

Ilmoittautuminen 6.10. mennessä osoitteeseen jukka.laukkanen(at)jyvaskyla.fi. Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet ja zoom-linkki ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin tapahtumapäivän iltapäivänä.

Lisätietoja: erikoissuunnittelija Jukka Laukkanen, p. 014 266 307, jukka.laukkanen(at)jyvaskyla.fi