Osallistu Kansalaisyhteiskunnan tila ja tulevaisuus – verkkokeskusteluun ja vaikuta!

Osallistu Kansalaisyhteiskunnan tila ja tulevaisuus – verkkokeskusteluun ja vaikuta!

Kansalaisyhteiskunnan tila ja tulevaisuus -tutkimushanke on laatinut kahdeksan ehdotusta, miten parantaa kansalaisyhteiskunnan autonomiaa, yhdenvertaisuutta, elinvoimaa ja kestävyyttä. Tulokset luovutetaan valtioneuvoston kanslialle syksyllä.

Sitä ennen toivomme kansalaistoimijoiden omia kommentteja ja keskustelua ehdotuksiin. Keskusteluun ovat tervetulleita mukaan kaikki kansalaistoimijat ja kansalaisyhteiskunnan tulevaisuudesta kiinnostuneet ihmiset. Kyselyssä on järjestöille tärkeitä asioita.

Keskusteluun pääset täältä. Syöttämällä sähköpostiosoitteesi, saat linkin, josta pääset ehdotuksiin ja kommentoimaan niitä. Keskustelu on auki 19.8. asti.

 

Lisätietoa kyselystä ja tutkimushankkeesta antaa Julia Jousilahti Demos Helsingiltä (julia.jousilahti@demoshelsinki.fi, 0407224931.)