Jyväskylä käynnistää uuden ”Fifty-sixty” joukkorahoituskokeilun

Jyväskylä käynnistää uuden ”Fifty-sixty” joukkorahoituskokeilun

Jyväskylän kaupungin Fifty-sixty -joukkorahoituskokeilu on uusi osallistuvan rahoituksen malli, jossa kaupunkilaiset ja yhteisöt pääsevät ideoimaan tärkeiksi kokemiaan hankkeita ja voivat lähteä hakemaan niille joukkorahoitusta.

Joukkorahoituksessa kuka tahansa voi rahoittaa itseään kiinnostavia kampanjoita ja olla näin mukana mahdollistamassa hankkeiden toteutumista. Hankkeiden tavoitteena on saada iloista yhdessäoloa asukkaiden lähiympäristöihin ja vilskettä kaupungin keskustaan.

Fifty-sixty -joukkorahoituskokeilu käynnistyy elokuussa 18.8. järjestettävällä yleisellä infotilaisuudella (huom. ennakkoilmoittautuminen).

Lue lisää kokeilusta ja syksyn tärkeistä päivämääristä Jyväskylän kaupungin sivuilta.