Valkolan nuorisoseura heräilee karanteenista

Nämä ajat ovat koetelleet sinua ja minua, meitä kaikkia.

Meillä suurin osa toiminnoista laitettiin jäihin jo ennen kieltoja. Syynä oli se koska me kumpikin ”talon pyörittäjistä” kuulumme riskiryhmään ja toisena asiana oli että tahdoimme ainakin omalta osaltamme katkaista mahdolliset leviämiskeinot.

Viimeisissä lasten illoissa helmi-maaliskuussa oli jo käsidesit käytössä ja lapsia opastettiin asian suhteen jo silloin.

Kun kaikki muut toiminnot oli jo keskeytetty niin vielä oli asiakkaan varaama tapahtuma ennenkuin ovet suljettiin.

Viimeinen tapahtumamme Chinchilla näyttely 14.3. johonka meiltä oli varattu tilat ja  jonka yhteydessä olimme lupautuneet järjestämään kokeilumuotoisen pizzapäivän.  Tämä pizza päivä osoittautuikin niin suureksi suosioksi että päätimme että tämä järjestetään uudemman kerran.

Meidän nuorisoseura on ollut melkein 100 vuotta pystyssä ja sitähän ei muutamat kriisit pysäytä! Uskokaa itseenne ja toisiinne ja tehkää nyt vaikka niitä juttuja mitä ette ennen ole tehneet. Jospa tämä on se hetki kun meidän kaikkien tulee uudistua..

Kesäkuun alusta voi jo pikkuhiljaa alkaa järjestämään tapahtumia joten mekin päätimme että uusi pizzapäivä on se millä käynnistämme jälleen toimintamme.

Korona on koetellut meitä kaikkia niin fyysisesti, henkisesti kuin taloudellisesti, mutta uskokaa että täältä noustaan jälleen! Ei muuta kuin positiivista asennetta ja tsemppiä kaikille!

Voimia, jaksamista, uusia tuulia sekä valoa & iloa toimintaan!

Pysykää terveinä!

T. Valkolan nuorisoseuran poppoo