Peruutuksia!

Koronavisrustilanteen johdosta lukuisia koulutuksia, tapahtumia ja muita tilaisuuksia on jouduttu perumaan. Lisää peruutuksia on luultavimmin tulossa lähipäivinä.

Yhdistystorin tapahtumasisältö on yhdistysten itse tuottamaa ja julkaisemaa, ja ylläpito ei voi vastata tietojen paikkansapitävyydestä. Yhdistystorin ylläpito kannustaa kaikkia palvelun rekisteröityneitä toimijoita pitämään omat tapahtumailmoituksensa ajan tasalla.

13.3.2020 tiedossa olevat suurimpien tapahtumien peruutukset:

• XV Valtakunnalliset kohtaamispaikkapäivät Jyväskylässä 2.-3.4. on peruttu.
  • Paikka auki! -aamukahvit 2.4.2020 peruttu.
  •  Älykkäät maaseudut -tilaisuus 26.3. Jyväskylässä peruttu.
  • Arjen apu -päivä kansalaistoiminnankeskus Matarassa 19.3.2020 on peruttu.
  • Avoimen hallinnon keskusteluilta kansalaisille ja järjestöille 19.3.2020 peruttu.
  • Rasismia vai ei! -tapahtuma 18.3.2020 peruttu
  • Elinvoimapajat 13.3. 2020 alkaen on peruttu. Hyvän kierre -palkittavia voi edelleen ehdottaa osaan tilaisuuksista. Palkinnonsaajat julkistetaan aluekohtaisissa Facebook-tapahtumissa ao. tapahtumapäivänä.