Apukäsiä yhdistyksille, kesätöitä nuorille – Kesäduuni OP:n piikkiin

Ensikosketus työelämään on nuorelle tärkeä juttu. Tulevana kesänä mahdollistamme 75 nuoren työllistymisen toimialueemme yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Toteutamme Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjaa yhteistyössä yhdistysten kanssa nyt jo kuudetta kesää.

OP Keski-Suomen toimialueen – Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Karstula, Laukaa, Pihtipudas, Saarijärvi, Viitasaari, Äänekoski – toimivat yleishyödylliset yhdistykset voivat jälleen hakea tukea palkatakseen 15-17-vuotiaan nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi. Pankki lahjoittaa 400 euroa / nuori – yhteensä 30.000 euroa suoraa tukea yhdistyksille.

Esim. urheiluseura, kylä-, kotiseutu- tai asukasyhdistys tai maa- ja kotitalousseura, voi hakea tukea palkatakseen nuoren esim. kesäkerhon apuohjaajaksi, taloustöihin, vanhusten viriketoimintaan, lipunmyyntiin tai vaikka ulkoalueiden hoito- tai kunnossapitotöihin.

• Yhdistysten tulee jättää tukihakemus la 29.2. klo 23.59 mennessä.

Lisätiedot ja hakulinkki : www.op.fi/keski-suomi/kesaduuni

FB-tapahtuma : https://www.facebook.com/events/545635699372862/