Järjestöjen tuottamat palvelut, hankinnat ja asiakkaan hyvä – selvityksen julkistus 23.9.2019

Järjestöjen tuottamat palvelut, hankinnat ja asiakkaan hyvä – selvityksen julkistus 23.9.2019

Ilmoittautumiset viimeistään to 18.9.

KUTSU Järjestöjen tuottamat palvelut, hankinnat ja asiakkaan hyvä -tilaisuuteen 23.9.2019

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry kutsuu kaikkia kiinnostuneita keskustelemaan palveluja tuottavien järjestöjen roolista, asiakkaiden palvelujen turvaamisesta, palveluhankinnoista ja tulevaisuuden näkymistä.  Tilaisuudessa julkistetaan dosentti Sakari Möttösen kokoaman järjestöjen palvelutuotannon selvityksen tulokset ja toimenpide-ehdotukset. Päivän aikana paneudutaan asiakkaiden hyvinvoinnin sekä palveluhankintoja raamittavan juridiikan soveltamisen näkökulmiin.

Tarkemmat tiedot: KUTSU Järjestöjen tuottamat palvelut 23.9.2019 (PDF)

Ilmoittautumiset viimeistään to 18.9. osoitteessa www.kyt.fi/ilmoittautuminen