Monipuolisesti maksuttomia järjestökoulutuksia syksyllä

Kesälaitumet kutsuvat, mutta KYT-järjestöpalveluiden syksyn 2019 järjestökoulutuksiin kannattaa varata paikka jo nyt! Luvassa laaja valikoima maksuttomia koulutuksia yhdistyksissä toimiville.

Löydä omasi jo varmistuneista. Lisää koulutuksia julkaistaan elokuussa – paikkakuntina mm. Saarijärvi ja Hankasalmi.

KYT-järjestöpalvelut kouluttaa syksyllä 2019:

KYT-järjestöpalveluiden koulutukset on tarkoitettu terveyttä ja hyvinvointia edistäville yleishyödyllisille yhdistyksille.

KYT-järjestöpalveluissa tuemme, neuvomme ja koulutamme keskisuomalaisia yhdistyksiä ja yhdistämme niissä toimivia ihmisiä. Ota rohkeasti yhteyttä oman yhdistyksesi asiassa.

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Tiina Sivonen, tiina.sivonen@kyt.fi /Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry