KYT-järjestöpalvelut: syksyn 2019 koulutuksia

KYT-järjestöpalveluiden ensimmäiset koulutukset ja tilaisuudet syksylle 2019 ovat varmistuneet!

Seuraa ilmoitteluamme Yhdistystorilla ja somessa – lisää tarjontaa tulossa eri paikkakunnille.
Koulutuksemme on tarkoitettu terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen äärellä toimiville yleishyödyllisille yhdistyksille.
www.kyt.fi/jarjestopalvelut

Tiedotamme ajankohtaisista koulutuksistamme, tilaisuuksistamme ja ryhmistämme myös WhatsAppissa. Liity tästä linkistä WhatsApp-ryhmäämme!

• Hallitustyöskentely haltuun! -koulutus. 22.8. klo 17.30-20.00, Jyväskylä. Hallitustyöskentelyn perusteet vasta-alkajasta konkariin. Maksuton. Ilmoittautumiset 16.8. mennessä.
  • Yhteistä hyvää -kehittämiskoulutus yhdistyksille. 27.8. & 1.10. & 12.11. klo 17.30-20.00, Jyväskylä. Kolme lähipäivää, yhdistyskohtaista ohjausta. Maksuton. Ilmoittautumiset 20.8. mennessä.
  • Kansalaistoiminta.NYT – valtakunnallinen tutkimus- ja kehittämispäivä kansalaistoiminnan tekijöille, kokijoille ja tutkijoille. 7.11. klo 9.30-15.45, Jyväskylä. Teemana kupliva kansalaisyhteiskunta. Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin.

Syksy 2019_www.PDF