Verohallinnon verkkoseminaari yhdistyksen veroilmoituksesta 4.4.2019

Oletko jättämässä yhdistyksen veroilmoitusta huhtikuussa? Tule mukaan verkkoseminaariin kuulemaan yhdistyksen veroilmoittamisen keskeisistä asioista. Käymme läpi joulukuussa 2018 päättyneen tilikauden näkökulmasta veroilmoittamisen ongelmakohtia sekä muita ilmoittamisessa huomioitavia asioita.

Kohderyhmä: Yhdistykset, säätiöt, kunnat, seurakunnat ja muut 6C-veroilmoitusta käyttävät yhteisöt

Ajankohta: 4.4.2019 9:00 – 10:00

Verkkoseminaarin ohjelma:

• Yhdistyksen, säätiön, kunnan ja seurakunnan veroilmoittaminen
  • Verohallinnon asiantuntijat vastaavat kysymyksiin chatissä

Pääset seuraamaan lähetystä osoitteessa www.mediaserver.fi/live/vero.

Tilaisuus lähetetään suorana verkkolähetyksenä ja Verohallinnon asiantuntijat vastaavat kysymyksiin chatissa.

Käytämme webinaarissa Youtube Live -tekniikkaa. Suosittelemme selaimeksi Chromea, Firefoxia tai Safaria. Youtube Live ei toimi, jos käytät Windows 7 käyttöjärjestelmässä Internet Explorer selainta. Windows 7 käyttöjärjestelmässä tulee erityisesti käyttää Chrome tai Firefox -selainta. Windows 10 käyttöjärjestelmässä Internet Explorer selain toimii normaalisti.

Ennen tilaisuutta saat sähköpostiisi tarkemmat ohjeet osallistumisesta. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden voi katsoa tallenteena Verohallinnon YouTube-kanavalta 5.4. lähtien.

Ilmoittautumiseen pääset tästä.