Kimppakyytihaaste: ilmastoystävällisesti elinvoimapajaan!

Kimppakyytihaaste: ilmastoystävällisesti elinvoimapajaan!

Kuntien ja yhdistysten Hyvän kierteellä hyvinvoinnin voittajaksi! -elinvoimapajakiertue valtaa aivan pian koko Keski-Suomen. Haastamme Sinut saapumaan paikalle kimppakyydillä – ilmastoystävällisesti ja yhteisöllisesti.

Kaveri kannattaa kutsua mukaan, sillä paras yhteiskyytiporukka palkitaan. Katso haastevideo YouTubesta ja kurvaa oman kuntasi pajaan kimppakyydillä!

Pajat kokoavat järjestöjä sekä kuntien työntekijöitä ja luottamushenkilöitä yhteistyön kehittämisen äärelle seitsemällä alueella Keski-Suomessa. Tänä keväänä kehittämisteemana on asukkaiden arjen hyvinvointi.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu oman kuntasi pajaan Yhdistystorilla.

Elinvoimapajat ovat KYTin hallinnoiman Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hankkeen ja KYT-järjestöpalveluiden  järjestämä kiertue, jonka toteutuksessa kumppaneina ovat kaikki Keski-Suomen kunnat sekä Keski-Suomen sairaanhoitopiiri.

#elinvoimapajat2019 #hyvänkierre

#ilmastoystävällisyys #yhteisöllisyys