Mataran päiväkahvit 18.2 klo 14-15: Energiaa ja lisääntyvää valoa!

Mataran päiväkahvit 18.2 klo 14-15: Energiaa ja lisääntyvää valoa!

Mitä on hyvinvointi? Miten kokonaisvaltaista hyvinvointia voi ylläpitää omassa elämässä ja millä keinoilla sitä voi lisätä? Helmikuussa kahvitellaan hyvinvoinnin lähteillä!

Tule keskustelemaan kehon ja mielen hyvinvointiin liittyvistä asioista sekä kuulemaan vinkkejä oman hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Mukana keskustelemassa energiahoitaja Mari Marttila sekä kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja akupunktiohoitaja Sirkka Liias-Heikkinen. Kahvitarjoilu!

Mataran päiväkahvit on kaikille avoin ja rento keskustelutilaisuus, jossa keskustellaan vaihtuvista ja ajankohtaisista teemoista. Järjestäjinä Kansalaistoiminnankeskus Matara ja Jyväskylän kaupunki / Kulttuuri- ja osallisuuspalvelut.

Helmikuun päiväkahvit 18.2.19 kello 14-15 Mataran aulassa, osoitteessa Matarankatu 6.

Lämpimästi tervetuloa!