Osallistu tulevan maakunnan suunnitteluun!

Järjestöjen sote- ja maakuntapäivä 15.1.2019 kokosi Matara-salillisen järjestöjen ammattilaisia keskustelemaan tulevan maakunnan järjestämissuunnitelmasta. Päivässä nousi  vahva toive järjestöjen moninaisuuden säilyttämisestä ja toisaalta huoli maakunnan järjestämissuunnitelman markkinavetoisuudesta.

Monet järjestötoimijat ovat toivoneet mahdollisuutta osallistua nykyistä tiiviimmin tulevan maakunnan suunnitteluun. Käytännössä toiveena on esimerkiksi, että hoito- ja palvelukuvauksissa näkyisi mm. järjestöjen monenlainen hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyö sekä vertaistuki yms.

Nyt tähän työhön avautuu mahdollisuuksia. Lue lisää Yhdistystorilta, laita seuraavat päivät kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan! Kerron mielelläni lisää suunnitelmista ja tulossa olevista tilaisuuksista.

Järjestöjen muutosagentti Anne Astikainen
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki