Jyväskylän kaupungin avustushaku on auki 31.1. asti!

Jyväskylän kaupungin avustusten hakuaika päättyy 31.1 kello 15.00.

• Toiminta-avustusta voivat hakea Jyväskylään rekisteröidyt yhdistykset ympärivuotiseen toimintaan.
  • Avustus on tarkoitettu yhdistyksen hakemuksessa esittämän toimintasuunnitelman mukaisiin menoihin.
  • Hakemuksen pakollisina liitteinä ovat toimintasuunnitelma ja talousarvio toimintakaudelle.
  • Uusi yhdistys voi hakea toiminta-avustusta rekisteröitymisestä seuraavana kalenterivuonna.
  • Avustuspäätöksistä ilmoitetaan hakijoille sähköpostilla.
  • Kohdeavustusta voivat hakea rekisteröidyt yhdistykset ja ryhmät (esim. erilaiset yhteisöt, työ- ja toimintaryhmät).
  • Avustusta voi hakea kohdennettuun tapahtumaan, toimintaan, projektiin tai hankkeeseen.
  • Hakemuksen liitteinä tarvittaessa avustuskohteen käyttösuunnitelma ja talousarvio, jos ne eivät ole mukana varsinaisessa hakemuksessa.
  • Avustuspäätöksistä ilmoitetaan hakijoille sähköpostilla.

Avustusta haetaan sähköisellä lomakkeella, johon tunnistaudutaan Suomi.fi -tunnistuspalvelun kautta joko verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Avustusten sähköinen hakulomake

Lisätiedot ja kootut tiedot Jyväskylän kaupungin myöntämistä avustuksista Jyväskylän kaupungin sivuilta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn