STEAn uusi strategia julkaistaan 10.1. klo 9.00 livelähetyksenä STEAn Facebook-sivulla

STEAn uusi strategia julkaistaan 10.1. klo 9.00 livelähetyksenä STEAn Facebook-sivulla

Vuoden 2018 aikana STEA on keskustellut järjestöjen ja muiden sidosryhmiensä kanssa strategiaan liittyvistä teemoista. Kaikki avustusta saavat järjestöt ovat saaneet huhtikuussa sähköpostiinsa kyselyn siitä, miten järjestöt ja STEA yhdessä voivat vastata yhteiskunnassa tapahtuviin muutoksiin.

STEA julkaisee strategiansa 10.1. klo 9 livelähetyksenä STEAn Facebook-sivulla.

Strategian uudistamisessa on hyödynnetty myös erilaisia selvityksiä, kuten tulevaisuustutkija Ilkka Halavan selvitystä järjestöjen tulevaisuudesta jälkiteollisessa yhteiskunnassa sekä Sosiaali- ja terveysministeriön julkaisemaa selvitystä valtionavustuksista julkisen sektorin rajapinnassa.

Pysy mukana muutoksessa ja katso, mitä uusi strategia pitää sisällään! Sosiaalisessa mediassa avustusstrategian uudistamiseen liittyvää keskustelua käydään tunnisteella #yhteisöt2020.

STEAn Facebook-sivulle pääset tästä linkistä.

Lisätiedot: https://www.stea.fi/avustusstrategia