Yhteistä Hyvää – Yhdistysten kehittämiskoulutus 2019

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut järjestää keväällä 2019 kolmen päivän kehittämiskoulutussarjan yhdistyksille. Yhteistä hyvää -koulutus antaa yhdistyksen hallitukselle välineitä toiminnan kehittämiseen. Koulutukseen mahtuu mukaan seitsemän yhdistystä, 2-3 hallituksen jäsentä per yhdistys.

Koulutuksen rakenne:
• Kolme lähipäivää (19.2., 19.3. ja 16.4.2019)
• Yhdistyskohtaista ohjausta lähipäivien välillä
• Ennakkotehtävä: Käykää yhdistyksenne säännöt läpi. Kirjatkaa yhdistyksenne toiminnot ja miettikää, miten ne liittyvät yhdistyksenne tarkoituspykälään. Ennakkotehtävä käydään läpi ensimmäisessä ohjauksessa, joka sovitaan helmikuun lähipäivässä.

Koulutukset järjestetään Kansalaistoiminnankeskus Matarassa, Matarankatu 6, Jyväskylä
Koulutukseen ilmoittaudutaan verkkolomakkeella 4.2.2019 mennessä

Lisätiedot: Tiina Sivonen,  040 036 5760 tai tiina.sivonen@kyt.fi

Tutustu tarkemmin koulutuksen sisältöön esitteestä: Yhteistä hyvää 2019 -koulutuksen esite