Keski-Suomen nuorisoseurojen Vuoden Nousija tunnustus Valkolaan

HYVÄ ME! 🤩
Valkolan nuorisoseura on saanut Keski-suomen nuorisoseuroilta tunnustuksen kuluvana vuonna tehdystä työstään.
Olemme saaneet VUODEN NOUSIJA kunniakirjan sekä saunaan uuden kiulun ja kauhan.
Suuri kiitos kaikille vuoden mittaan talkoissa olleille, puuhailloissa kävijöille, sekä tapahtumiimme osallistuneille & taloa vuokranneille. Te kaikki olette osana tätä tunnustusta.

”KUNNIAKIRJA

KESKI-SUOMEN ALUEEN

VUODEN NOUSIJA

VALKOLAN NUORISOSEURA RY

Valkolan nuorisoseura on kuluneena vuonna tehnyt huikean määrän työtä niin talonsa, kuin toimintansa kunnostamiseksi ja elävöittämiseksi. Talkoovoimin kauttaaltaan kunnostettu talo ja uusittu kalusto tarjoaa komeat tilat seuran toimintaan ja erilaisten tilaisuuksien puitteiksi.
Mainittakoon myös, että uudistuksista sai osansa myös näyttävät ja informatiiviset kotisivut.

Vanhoja jo hiipuneita perinteitä on elvytelty henkiin, sekä lasten että aikuisten säännöllistä harrastustoimintaa tiloissa kehitetty. Yhteistyötä tehdään koulun ja muiden yhdistysten kanssa.

Talkootöitä on takana lukemattomia tunteja niin omissa, kuin muualla avustetuissa talkoissakin.
Valkolassa on näytetty, että yhteistyössä on voimaa ja askel kerrallaan voi suuriakin saavuttaa.

”Nousevain polvien kasvatuksen suhteen on aina avoinna kysymys onnistuneista menettelytavoista.”
Santeri Alkion Nuoriso ja elämä s.69

Jyväskylässä 23.11.2018″

KIITOS KAIKILLE , Valkolan nuorisoseura ry.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn