Järjestöbarometri 2018

Järjestöbarometri 2018 on nyt julkaistu!

Barometri kokoaa ajankohtaisimmat tiedot sosiaali- ja terveysjärjestöjen toiminnasta, toimintaedellytyksistä, toimintaympäristöistä ja niiden muutoksista. Järjestyksessään yhdestoista barometri käsittelee järjestöjen vapaaehtoistoiminnan tilaa, jäsenten ja jäsenyyden merkitystä järjestöjen toiminnalle, hallinnollisen työn kuormittavuutta ja sitä koskevia kehittämisehdotuksia sekä järjestöjen työllistämistä ja sähköisiä palveluja. Julkaisun erityisteemassa tarkastellaan tänä vuonna syitä ja taustoja, jotka ovat johtaneet purkautuneiden alan yhdistysten toiminnan loppumiseen tai jatkumiseen jossain toisessa muodossa.

Järjestöbarometri 2018 on luettavissa täällä.

Keskisuomalaisten järjestöjen tilasta kertoo Keski-Suomen järjestökartoitus 2018, jonka voi lukea täältä.

Lisätietoja tämän vuoden Järjestöbarometristä sekä muun muassa aiemmin julkaistut barometrit löytyvät SOSTEn verkkosivuilta, joihin pääset tästä linkistä.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn