Valkolan nuorisoseura vastaa kyläläisten toiveisiin

Valkolan Nuorisoseura on vuosien jälkeen päättänyt nostaa ylös itseään ja kehittää toimintaansa!

Teetimme Nuorisoseurantalon avoimissa ovissa 26.8. kävijöille kyselyn, jossa tiedusteltiin mitä ihmiset kaipaavat kylälle? Mitä toimintaa tulisi olla? Kuinka usein? jne.

Ideoita tuli paljon ja ne päätettiin ottaa ja toteuttaa.

Tämän vuoden puolella päätettiin kokeilla kahta toiveista: puuha iltaa sekä isänpäivä lounasta.

Isänpäivä lounas on luonollisesti isänpäivänä ja se toteutetaan ennakkovaraus systeemillä. Saas nähdä miten käy..

Mutta Ensimmäinen puuha ilta oli ke 3.10. ja aikuisia sekä lapsia oli n. 25 -30. WAU!

”Puuha ilta on avoin kaiken ikäisille, nuorista vanhoihin. 🙂 Puuhailloissa voimme tehdä koruja, kortteja, origameja, kutoa, virkata, tuunata, ihan mitä vaan!”

Illan suosio oli meille järjestäjille täydellinen, mutta mukava yllätys. Ehkä tämä todella oli se mitä on kaivattu..

Jatkossa päätimme kokoontua pienemmissä porukoissa: aikuisille puuha ilta on jatkossa tiistaisin ja lapsille keskiviikkoisin.

Vuonna 2019 jatkamme kehitystä kyselyiden toivomaan suuntaan mm. aloittamalla yleiset saunavuorot, ruokapäivät sekä kahvio palvelun, jatkamme puuha iltoja, järjestämme illanviettoja, jne.

Tämän kokeneena suosittelen muitakin pikkukyliä & yhdistyksiä tarttumaan härkää sarvista ja kehittämään toimintaanne kyläläisten toiveiden mukaan!

Ihanaa syksyä kaikille! 🙂

t. Valkolan Nuorisoseura ry. /Marjut