Tule mukaan! Järjestöt juhlivat kansalaisvaikuttamista 1.10.

Kansalaisvaikuttamisen ja Miina Sillanpään liputuspäivää vietetään kolmannen kerran 1. lokakuuta 2018. SOSTE kutsuu kaikki mukaan juhlistamaan päivää. Osallistumisen ja juhlimisen tapoja on monia.

SOSTE suosittelee, että kaikki yhdistykset, järjestöt ja organisaatiot sekä valtakunnallisella että paikallisella tasolla tulevat mukaan juhlistamaan kansalaistoimintaa. Lisäksi kuka tahansa kansalaistoiminnassa mukana oleva henkilö voi ja saa osallistua juhlaan.

Liputuspäivän vietto on mahtava tilaisuus kutsua esimerkiksi jäsenet, vapaaehtoiset, toiminnasta kiinnostuneet, yhteistyökumppanit, kuntalaiset ja kaupunkilaiset kylään. Samalla avautuu mahdollisuus tehdä järjestöjen hienoa työtä tunnetuksi!

Avointen ovien lisäksi kansalaisvaikuttamista voi juhlia somessa esittelemällä järjestön toimintaa ja osallistumalla keskusteluihin sekä liputuskuvakilpailuun. Päivän yhteisillä tunnisteilla #järjestöjenpäivä ja #miinasillanpää pääset mukaan juhlahumuun!

Lisätietoa ja ideoita osallistumiseen SOSTEn sivuilta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn