Lisää näkyvyyttä yhdistyksille ja järjestöille!

Yhdistystori on osa Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuutta. Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuutta koordinoivan ja kehittävän Toimeksi 2.0 -hankkeen projektipäällikkö Kukka-Maaria Berg
Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry:stä kertoo blogikirjoituksessaan yhteisen kehittämistyömme tavoitteista:

”Yhdistysten ja järjestöjen toimintaa esittelevän Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuuden visio on kova; haluamme olla järjestöjen Kela. Palvelukokonaisuus, joka kokoaa yhteen kaiken Suomessa tapahtuvan yhdistysten, järjestöjen ja ei-kaupallisten organisaatioiden toiminnan, antaa kentästä tietoa koko kansalle sekä tarjoaa meistä jokaiselle osallistumismahdollisuuksia toimintaan. Haluamme olla Number One -palvelukokonaisuus, joka mahdollistaa kansalaisten ja yhdistysten kohtaamisen – yhdenvertaisesti ja eri maantieteellisillä alueilla.”

Lue koko blogi täältä!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn