Järjestöt huolissaan: Lappu luukulle kohtaamispaikoissa?

Valtakunnalliset kohtaamispaikkapäivät pidettiin Tampereella 26. -27.4. 2018. Paikalle kokoontuneet järjestöt ovat huolissaan maakunta- ja soteuudistuksen valmistelusta kuuluneista tiedoista, joiden mukaan pohditaan, ovatko kohtaamispaikat jatkossa yleishyödyllistä toimintaa vai lasketaanko se palveluntuotantoon. Päivien aikana osallistujat kokosivat yhteisen julkilausuman, joka julkaistiin 27.4. 2018 päivien yhteydessä. Julkilausuma kokonaisuudessaan löytyy Tampereen Kohtaamispaikkapäivien järjestäjän Artteli-kumppanuusyhdistys ry:n verkkosivuilta.

Järjestyksessään 13. kohtaamispaikkapäivät onnistuivat mainiosti. Teeman ”Urbaani kohtaaminen” tiimoilta tutustuttiin moniin Tampereen kohtaamispaikkoihin, kuultiin mielenkiintoisia luentoja sekä työskenneltiin työpajoissa. Seuraavat kohtaamispaikkapäivät järjestetään vuonna 9. -10.5.2019 Porvoossa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn