STEA hakee ideoita vapaaehtoistoimintaan 15.11. asti

Onko sinulla arkea parantava ratkaisu tai muu kokeilun arvoinen idea vapaaehtoistoimintaan? Heitä haaste tai ratkaisu Kokeilun paikka -sivustolle – osallistua voi yksittäinen henkilö, yhteisö tai järjestö. Parhaat ideat pääsevät STEAn valmennukseen!

STEA (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) etsii Kokeilun paikka -ideahaun kautta uusia vapaaehtoistoiminnan muotoja valmennettavaksi ideasta rahoitukseen. Hakuaikaa 15. 11.2017 saakka.

Parhaat ideat julkistetaan tammikuussa 2018, ja niiden ideoijat pääsevät kahden päivän valmennukseen keväällä 2018. Valmennuksessa käydään STEAn asiantuntijoiden kanssa läpi mm. idean muuttamista projektisuunnitelmaksi ja rahoitushakemuksen tekoa.

Lue lisää Ideahausta!

Lisätietoja:

STEA, erityisasiantuntija Elina Varjonen
elina.varjonen@stm.fi


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn