Jyvälän Setlementti ry

Jyvälän Setlementti ry toimii sitoutumattomana setlementtiperustansa tunnustavana kansalaisjärjestönä, joka tukee ihmisenä ja lähimmäisenä kasvamista, sosiaalista ja yhteiskunnallista toimintaa sekä edistää vuorovaikutusta ja keskinäistä avunantoa.

Yhdistys korostaa ihmisyyttä ja yhteisöllisyyttä tarkoituksenaan edistää kansalaisten henkistä kasvua, elämän hallintaa ja eettisyyttä. Jyvälä toimii ympäröivää yhteiskuntaa varten ja yhteiskunnan tarpeiden pohjalta. Tulevaisuuden suuntana toiminnassa on ylisukupolvinen setlementtityö. Jyvälä kuuluu Suomen Setlementtiliittoon.

Jyvälä on pitkäaikainen ja monipuolinen alueellinen toimija, jonka keskeisinä toimialoina ovat kasvatus, koulutus ja sosiaaliset hankkeet.

Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Avainsanat