Selvityskortti on itseohjaava työkalu yhdistykselle, joka omistaa tai hallinnoi kiinteistöä. Selvityskorttiin kerätään tiedot kiinteistön kunnosta ja käytöstä ja sitä voidaan hyödyntää ja täydentää katselmusten yhteydessä. Selvityskortti ohjaa yhdistystoimijoita kiinnittämään huomiota erilaisiin asioihin, erityisesti silloin, kun selvityskorttia täytetään ryhmässä yhdessä keskustellen. Selvityskortti toimii pohjana siirryttäessä kehittämispoluille.

Yhdistysten täyttämiä selvityskortteja voidaan julkaista, tai ne voivat jäädä yhdistykselle eräänlaiseksi kiinteistökansioksi, jota voidaan päivittää vuosittain.

Voit ladata sähköisen selvityskortin (word) täyttämällä yhteystietosi allaolevaan lomakkeeseen. Latauslinkki avautuu lähetettyäsi yhteystiedot.

Selvityskortin lataus

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn