Yhdistystorin tietopankin Apua yhdistystoimintaan – osio vie Toimeksi.fi -sivustolle, josta löydät aihealueittain jaettuna perustietoa erilaisista yhdistystoimintaan liittyvistä asioista. Toimeksi-verkosto päivittää ja täydentää tietopankkia säännöllisesti. Ole yhteydessä kunkin osion päivitysvastaavaan jos haluat täydentää tietopankin sisältöjä tai löydät toimimattoman linkin tai vanhentuneen liitetiedoston.

Yhdistystori toimii myös julkaisualustana sähköisille julkaisuille. Yhdistysten ja hankkeiden julkaisemien teosten painosmäärät ovat usein pienet, tai niiden saatavuus on muista syistä rajallista.  Yhdistystorilla voidaan teoksien sähköiset versiot pitää pysyvästi yleisön saatavilla.

Tietopankki on myös paikka erilaisten koulutusten luentomateriaalien julkaisuun.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Muokattu viimeksi: 27.04.2017